Kongsvingerkarusellen

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 2. Apr 2024

🏃‍♂ Klar, ferdig, løp! Velkommen til Kongsvinger Løpekarusell. 

Endelig er det tid for å ta på løpeskoene igjen. Kongsvinger karusellen er i gang igjen og vi håper du vil delta! Med distanser fra 4 km til 10 km, er det noe for enhver smak og ambisjon. Og her er det ingen aldersgrenser for å delta - alle under 20 år løper gratis, uansett om de løper med tid eller som trimmere. Vi ønsker å omfavne fellesskapet og inspirere unge og gamle til å komme ut, bevege seg og ha det gøy!

Trim starter kl 17.00, men aktive starter 18.00. 

Og hva med premiene? Vi har ikke glemt de små! Barna blir belønnet med flotte sponsorgaver, og etter sesongen venter spennende gavepremier til alle deltakere. 

Registrering er enkelt og praktisk med EQ Timing.

 Alle som vil løpe som Trimmere uten tid løper også gratis. De vil få ett startnr. for å bli registrert. Øvrige betaler 100 kr/løp. Klasseinndeling. Barn under 7 år. 7–12. år. 13–19 år. 20–31 år. 32–44 år. 45–59 år. Over 60 år.

Alle som har fullført minst 6 av 10 løp blir premiert etter endt sesong. Barn og funksjonshemmede 3 av 6 løp.

Terminliste:  


TERMINLISTE FOR SOMMER OG HØST 2024

Bruløpet. 16 april. 5 km. 

Liermoen. 7 mai. 4 km.

Vardåsen. 21 mai. 7 km.

Bæreiarunden. 4 juni. 8 km.

Liermoen. 18 juni. 5 eller 10 km. velges av løper selv. 

Sommerferie.

Bruløpet. 13 august. 5 km. 

Liermoen. 27 august. 4 km. 

Vardåsen. 3 september. 7 km.

Bæreiarunden. 10 september. 8 km.

Liermoen.. 24 september. 5 eller 10 km velges av løper selv

Påmelding første løp her!

Kongsvingerkarusellen Løp 2 Liermoen 7. mai 2024 (eqtiming.com)

Sørdalskarusellen 2024

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 8. Mar 2024

Utforsk Sørdalskarusellen: En løpefest gjennom Lillehammer!

Er du klar for en spennende utfordring, en dose løpeglede og muligheten til å bli en del av et fellesskap av løpeentusiaster? Da er Sørdalskarusellen det perfekte arrangementet for deg! Her er alt du trenger å vite om karusellen som strekker seg fra april til september i vakre omgivelser rundt Lillehammer.

Hva er Sørdalskarusellen?

Sørdalskarusellen er ikke bare en serie med løp – det er en opplevelse som samler løpeglade mennesker fra alle aldersgrupper og ferdighetsnivåer. Det er en uhøytidelig og trivelig trimaktivitet der du selv setter standarden for din egen løpsopplevelse. Her handler det ikke bare om å konkurrere, men også om å ha det gøy og bli kjent med andre som deler samme lidenskap. Og har du ikke løpelidenskapen så kanskje du finner den!

Hvordan fungerer Sørdalskarusellen?

Tid og Sted: Løpene arrangeres som fellesstarter hver onsdager  og virtuelt fra lørdag til tirsdag i forkant av fellesstarten. Stedene varierer, men hver rute tar deg gjennom ulike steder Lillehammerområdet. 

Åpent for alle: Uansett om du er en erfaren løper eller nybegynner, er Sørdalskarusellen åpen for deg. Velg mellom å delta i fellesstart eller virtuelt løp, alt etter hva som passer din timeplan og preferanser.

Deltakerpremie: Fullfør minst seks løp, og du blir belønnet med en ettertraktet deltakerpremie som symboliserer ditt engasjement og innsats gjennom karusellen.

Konkurransespenning: Poengsystemet belønner både klassevinnere og sammenlagtvinnere, og det blir også delt ut spesielle utmerkelser som årets trimmer, best sammenlagt tid og fullførte karuseller.

Priser og Påmelding:

Enkeltløp : Kr 130,- fram til kl 13.00 løpsdagen. For deltakere under 20 år er prisen kun kr 90.

Meld deg på hele karusellen: Registrer deg før den 31. mars for kun 900,- for alle løpene. Etter dette øker prisen til 1000,- krem til 23. april. Da er det ikke lenger mulighet melde seg på alle løp. 

Løpsdagspåmelding: Hvis spontaniteten tar overhånd, er det mulig å melde seg på løpsdagen for kr 180,- (under 20 år: kr 120,-). Familiepåmelding er også tilgjengelig for kr 270,- pr løp.

Så, hva venter du på? Ta på deg løpeskoene, utfordre deg selv til å bli med på alle 10 løpene.


foto: Jørgen Skaug
Hamarkarusellen 2024

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 14. Feb 2024

Hamakarusellen 2024! En løpekarusell med fokus på løpeglede, aktivitet og mestring

Hamakarusellen er en årlig løpekarusell som strekker fra april til oktober, og den har blitt et årlig arrangement i Hamarområdet. Vi ønsker fremme helse, samhold og aktivitet blant sine venner og bedrifter.  Med 10 ulike løp som tilbyr variert terreng og lengde, er Hamakarusellen den perfekte muligheten for alle, uavhengig av erfaringsnivå, å oppleve gleden ved løping, utfordre seg selv og ha en avtale med venner eller kolleger!

Det unike med Hamakarusellen er mangfoldet av løp som tilbys. Fra korte løp på 3-4 km til lengre løp på 10 km, så det er noe for alle nivåer og preferanser. Arrangementet for både nybegynnere som ønsker å prøve seg på løping og erfarne løpere som søker utfordringer. Vi ønsker alle velkommen!

Hvert løp i Hamakarusellen tar deltakerne gjennom variert terreng, fra løpebane til skogsløyper og terreng. 

Målet med Hamakarusellen er ikke bare å fullføre løpene, men å dyrke en løpeglede og mestring hos de som deltar.  Arrangørene legger vekt på å skape en positiv atmosfære der deltakerne kan nyte løpeprosessen og feire sine prestasjoner, uansett nivå. 

Hamakarusellen er også en fantastisk mulighet for bedrifter å engasjere sine ansatte i et felles prosjekt for helse og samhold. Ved å oppmuntre ansatte til å delta, kan bedrifter styrke teamånden, fremme en sunn livsstil og skape et positivt arbeidsmiljø. Gjennom å delta sammen i løpene kan ansatte støtte og motivere hverandre, og dette kan ha positive ringvirkninger på arbeidsrelasjonene. Så ta med deg dine kolleger på årets karusell. 

Så hvorfor ikke ta utfordringen og bli med på årets 10 løp! Snør på seg løpeskoene og møt opp til start i april. Hver løpesteg er et skritt mot glede, aktivitet og mestring.

Terminliste: 

Her er terminliste over alle løpene i Hamarkarusellen 2024.
23.april - Tipperunden 4,5 km 
07. mai - Stangehallen løpet ca 5 km 
21.mai - Mjøsparken ca 5 km 
04. juni - Domkirkeodden ca 4 km 
25. juni - 10 km på Børstad 10 km
SOMMERFERIE
13. august - ASKO løpet 3,9 km
27. august - Hoberg løpet ca 3,8 km
10. september - Arribatec mila ca10 km 
24. september - Moelven ca 4 km 
08. oktober - Svartmarjaløpet - Ankerskogen ca 5km


Påmeldingen finner du HER