Ti på Topp Vinter Innlandet

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 21. Des 2021

Bli med på spennende og fine vinterturer gjennom Ti på Topp Vinter Innlandet. Her finner du mange turer i Elverum, Lillehammer, Ringsaker, Hamar og Totenåsen området. 

Vi ønsker å utfordre deg til å gå fleste mulig turer i løpet av vinteren, så last ned "TI PÅ TOPP"- appen og meld deg på. Da får du tilgang til de ulike turene. Påmelding kan også gjøres via denne lenken!

Turmålene er varierte, så du kan få tellende turer både hverdag og helg. Noen av tunerne er lette, noen er middels og noen er litt mer krevende. 

Registrering av turen gjørs i appen. Så husk å SJEKKE INN i appen når du er på turen!

Pris:
Ti på topp vinter koster 200 kr per person. 

Vær og føre:
Husk at du alltid må ta hensyn til vær og føre. Sjekk ut skredvarsel ( varsom.no) i områdene du skal ferdes i. Sjekk også gjerne skisporet.no for status på når løypene er kjørt sist. 


Indoor Cup 2021 - kampoppsett og resultatservice

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 4. Okt 2021

Her finner du reglement, dokument for utfylling av spilleliste og kampoppsett, samt resultater for årets Lillehammer Indoor Cup. 

Alle kamper ligger i samme liste, men du kan filtrere ved å søke i søkefeltene inne på lenken nederst på siden, eller klikke på den enkelte gruppe (i oransje skrift) nedenfor.

Klasser i årets cup er:

Bedrift herre - Gruppe A, Gruppe B, Gruppe C
Bedrift dame - Gruppe A
Åpen klasse herre - Gruppe A

Reglement for årets turnering finner du her:
Reglement Indoor Cup 2021.pdf

Skjema for utfylling av spilleliste finner du her:
Spillerliste Indoor cup 2021.xlsx / Spillerliste Indoor cup 2021.pdf

Kampoppsett og resultat finner du her: 
KAMPOPPSETT OG RESULTAT ALLE KAMPER
Seriefinale Bedriftsgolf på Mjøsen golfbane

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 10. Sep 2021

Årets golffinale ble avhold på Mjøsen golfbane 09. september 2021. Det var 8 lag av 20 som har kvalifisert for finalespillet. På finalen skulle det spilles det om gull-, sølv- og bronsjemedaljer, samt vandrepokal for beste individuelle spiller. 

Finalespillet ble gjennomført på elegant vis, og det var Mjøsfysserne som trakk det lengste strået på hjemmebane og tok seieren. På laget spilte Erland Wold Olsen og Per Melkersen. 

Sølvet gikk til Kara Hook N Slice og bronsje til Bentler Fore Players. 

Beste individuelle spiller ble Erland Wold Olsen. 


Vi takker alle deltagere for strålende innsats og sender en ekstra gratulasjon til vinnerne av årets seriefinale! 


På bildet ser vi vinnerlaget Mjøsfysserne med Per Melkersen  og Erland Wold Olsen.Svartmaja-løpet - Hamarkarusellen løp 5

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 4. Aug 2021

Dato: 11. august 2021 klokken 18.00

Løype: ca 5 km i området Grevløkka/Ankerskogen. 

Husk påmelding i forkant, dette kan du lese mer om ved å trykke her! 

Startnummer til hvert enkelt løp hentes før start, så vær ute i god tid.  Det er viktig at alle husker på smittevern og gjeldende restriksjoner. Et det flere enn 30 deltagere vil man deles inn i ulike grupper. Husk å hold god avstand til andre personer i området ved start/mål og i løypa, dette gjelder før, under og etter løpet! 

LØYPEKART: 


Vi ønsker alle deltagere lykke til! Bli med på Ti på Topp - Bedriftsidrettens turkampanje

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 2. Jul 2021

Ti på Topp er bedriftsidrettens egen turkampanje

Denne turkampanjen finner du i store deler av landet i regi av Bedriftsidretten. I Innlandet finner du Ti på Topp i Elverum, Hamar, Lillehammer og Gausdal. 

Turkampanjen varer i perioden 10. mai - 10. oktober, og handler om å gå ut på tur å sjekke inn på våre turmål. Vi har en egen nettside og App som du finner turbeskrivelse og kart. I appen kan du følge med på hvor på ruten du befinner deg, og sjekker inn i appen når du har nådd frem til turmålet. Det koster kr 200,- pr person å delta pr konkurransested. Dersom du har med barn kan disse delta via din bruker for kun kr 100,-.Vi har som hovedregel 10 ulike turmål pr konkurransested. I tillegg kjører vi på med bonusturer og flere uttrekkskonkurranser underveis i tidsperioden turkampanjen pågår. ALLE som har sjekket inn på 7 turmål eller flere mottar en deltagerpremie etter endt sesong. I tillegg til deltagerpremie har vi premier til: årets turgåer, årets lag, årets bedrift og årets bilde! 

Ti på Topp er en heldigital løsning, du registrere deg og deltar via nettside/APP.

Du kan laste ned appen via App Store eller Google Play. Du velger hvilket sted du vil delta i appen. 

Nettsidene for de ulike konkurransene finner du her:

http://elverum.xn--tiptopp-gxa.no/

http://hamar.xn--tiptopp-gxa.no/

http://lillehammer.xn--tiptopp-gxa.no/  

http://gausdal.xn--tiptopp-gxa.no/

Vi takker alle våre sponsorer for samarbeidet i årets sesong. 

Våre hovedsponsorer for tursesongen 2021 er:


Sykkelritt 2021 - Innlandet Bedriftsidrettskrets

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 23. Jun 2021

Furnes on Road

Onsdag 11. august 2021

Fellesstart kl. 18.00

 

Trasé:

Start og mål ved Gålåsbana i Furnes.
Trehøringen - Bjørgekrysset - Gjerlu - Putten - Tvedt - Gjerlu - Gålås

Lengde ca 21km.

 

PÅMELDING KLIKK HER!


Vangsåsen opp

Onsdag 18. august 2021
Fellesstart kl. 18.00

 

Trasé:

Start ved Statens Vegvesen på Trehøringen – rett over Narmokrysset videre på Fv 60 forbi Vårtun og inn ved Lier. Skogsveg til Puttesjøen og opp på Fjellvegen. Ned igjen Fjellvegen til Gådbu. Målgang inne på første hyttefelt.

Lengde ca. 19km.

 

PÅMELDING KLIKK HER!
ENDELIG var det breddeidrettens tur til gjenåpning

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 18. Jun 2021

Fra og med i dag kan voksne idrettsutøvere omsider trene med kontakt igjen, både innendørs og utendørs. Voksne breddeidrettsutøvere får også unntak fra én-meters-regelen ved kamper og stevner innenfor sin krets eller region. Dette innebærer at det nå er mulig for bedriftsidrettslagene å gjennomføre organisert trening innenfor såkalt kontaktsporter som fotball, håndball, innebandy osv. 

Dette er noe Bedriftsidretten har ventet på i lang tid, og arbeidet med å tilrettelegge for høstens aktiviteter er selvfølgelig allerede i gang! 

Følg med på bedriftsidrettskretsens nettside for mer informasjon!

NB! Vi oppfordrer alle våre lag til å sette seg godt inn i smittevernveilederen for idrett før de planlegger og igangsetter aktiviteten. Vær bevisst at det kan forekomme lokale tiltak som er strengere enn de nasjonale anbefalingene. Informasjon om dette finner du på din kommunes hjemmeside.Moskogen-løpet - Hamarkarusellen løp 10

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 14. Jun 2021

Lengde: 4 km (2 runder á 2km)

Beskrivelse: Løypa går i lett kupert terreng i Mjøskanten. 

Parkering: Se bildet nedenfor

Påmelding: KLIKK HER! (EQ-timing)

Husk påmelding i forkant, dette kan du lese mer om ved å trykke her! Startnummer til hvert enkelt løp hentes før start, så vær ute i god tid. 

Det er viktig at alle husker på smittevern og gjeldende restriksjoner. Et det flere enn 30 deltagere vil man deles inn i ulike grupper. Husk å hold god avstand til andre personer i området ved start/mål og i løypa, dette gjelder før, under og etter løpet!

Vi ønsker alle deltagere lykke til!

Løypekart: 
Mjøsparkløpet - Hamarkarusellen løp 7

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 14. Jun 2021

Arrangør:  Tine Brumunddal

Sted:   Mjøsparken (Strandsaga) i Brumunddal

Parkering:   Det er gode parkeringsmuligheter i område

Kontaktperson:   Thomas Pedersen, tlf 91186726

Toalett:  Ja

Løype: Løypetraseen vil være en merket runde på 2,5 km som løpes 2 runder, rundt i nye Mjøsparken i Brumunddal. Det er en flat og rask løype på grus og asfalt. Mjøsparken ligger idyllisk til ved Mjøsa i nærheten av Wood hotell Mjøstårnet.

Husk påmelding i forkant, dette kan du lese mer om ved å trykke her! Startnummer til løpet hentes før start, så vær ute i god tid. 

Det er viktig at alle husker på smittevern og gjeldende restriksjoner. Et det flere enn 40 deltagere vil man deles inn i ulike uljer. Husk å hold god avstand til andre personer i området ved start/mål og i løypa, dette gjelder før, under og etter løpet!

Vi ønsker alle deltagere lykke til!

Løypekart: 
Stangehallen-løpet - Hamarkarusellen løp 8

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 14. Jun 2021

Adkomst: Følg skilting mot Stangehallen

Parkering: Parkeringsmuligheter ved Stangehallen

Løype: Løpet starter ved Stangehallen, videre til Stange Idrettspark og etter hvert inn i skogen til Våletjern, deretter tilbake til Stangehallen. Løpet foregår på grusveg, skogsterreng og noe asfalt.

Lengde: 5 km

Husk påmelding i forkant, dette kan du lese mer om ved å trykke her! Startnummer til hvert enkelt løp hentes før start, så vær ute i god tid. 

Det er viktig at alle husker på smittevern og gjeldende restriksjoner. Et det flere enn 30 deltagere vil man deles inn i ulike grupper. Husk å hold god avstand til andre personer i området ved start/mål og i løypa, dette gjelder før, under og etter løpet!

Vi ønsker alle deltagere lykke til!

Løypekart: SI aktiv skal få de ansatte ut i naturen i sommer

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 21. Apr 2021

SI AKTIV SKAL FÅ DE ANSATTE UT I NATUREN I SOMMER.

Et rart år ligger bak oss og enda kan vi ikke gjøre akkurat det vi måtte ønske på fritiden. SI aktiv gjør som tidligere år og tilbyr sine medlemmer deltakelse i Ti på topp for 75kr.  Vi har laget et arrangement for hver plass og de som har kjøpt Ti på topp får sin kode tilsendt på mail sier Frank Engering leder av SI aktiv Elverum - Hamar. Da kan ansatte bli med på Ti på topp Hamar, Lillehammer eller Elverum ut ifra hvor de holder til. SI aktiv Elverum har i mange år kjøpt inn ti på topp pakker og solgt til redusert pris til sine medlemmer. For noen år tilbake slo vi oss sammen med SI aktiv Hamar og har introdusert samme tilbud der og det har blitt mer og mer populær der også.

Ti på topp er en flott aktivitet for individuelle eller hele familie og passer egentlig for alle. Vi ønsker å være med fordi mange aktiviteter er nå stoppet på grunn av korona og med ti på topp har vi enda et flott tilbud til våre medlemmer sier Frank Engering, leder for SI aktiv Elverum - Hamar 

I Ti på topp kommer man seg ut i naturen, kan konkurrere om turpoeng og være sosiale med avstand. Aktivitet og sosialt felleskap er viktig for helsa vår og er kanskje noe av det som vi trenger mest i disse tider. Et supert tiltak som kan tigge litt konkurranseinstinkt, aktivitet og sosialt samvær hos deres medlemmer. 

Ti på topp er et turkonsept som har som mål å fremme turer i lokalmiljøet, samle turpoeng og få fantastiske turopplevelser. I tillegg er det masse fine premier å vinne. 

SI aktiv skal være et overordnet og samlende organ for å utfylle de lokale aktivitets- og bedriftsidrettslagene i hele Sykehuset Innlandet. Målet er å inspirere, samordne og hjelpe de lokale lagene. I tillegg skal SI aktiv også være organisator for større og samlende aktiviteter, sier leder i bedriftsidrettslaget på Lillehammer Finn Olav bakken. Han håper mange benytter seg av tilbudet om å delta i Ti på topp. 
Sosialt fellesskap på jobb er viktig!

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 12. Feb 2021

Fysisk aktivitet blant ansatte er viktig, og arbeidsplassen er en fin plass og øke bevisstheten rundt fysisk aktivitet.  Men, kanskje enda viktigere er hvordan det sosiale fellesskapet på jobben er. Vi i bedriftsidretten jobber med aktivitet for voksne, vi vil at aktivitet, det sosiale og samholdet i deres bedrift skal styrkes! 

Voksne trenger også å ha det gøy, sosialt og være aktive sammen!!


Vi mener at gjennom aktivitet så  øker samholdet og det sosiale fellesskapet i bedriften. 

Arbeidsmiljøloven sier at arbeidsgiver har en plikt til å vurdere tiltak for å fremme fysisk aktivitet blant arbeidstakere som et ledd i det systematiske helse-, miljø- og sikkerhetsarbeidet.

Fysisk aktivitet kan bidra til mer konsentrerte og opplagte arbeidstakere. Det kan i tillegg øke trivselen og det sosiale på arbeidsplassen. I dag er det sånn at over halvparten av oss beveger seg mindre enn det som er anbefalt. Helsedirektoratet anbefaler at voksne bør være fysisk aktive minimum 150 min med moderat intensitet eller 75 minutter med høy intensitet pr uke. 

Undersøkelser har videre vist at innsatser knyttet til fysisk aktivitet i form av folkehelsetiltak på arbeidsplassen kan bedre helsen til de ansatte, og enkeltstudier viser også forbedret produktivitet og arbeidsevne. ( Departementenes handlingsplan 2020-2029)

Helsegevinster ved fysisk aktivitet

 • Reduserer risikoen for hjerte og karsykdommer, diabetes type 2 og slag
 • Bedrer evnen til å opprettholde normal kroppsvekt.
 • Har positiv effekt på muskel og skjelett sykdommer.
 • Bedre humøret og konsentrasjonen e
 • Bedre evnen til å mestre stress


Det er mange måter få ansatte til å være aktive på enten sammen eller hver for seg.

Vi i bedriftsidretten har et stort tilbud av aktiviteter som kan være med styrke det sosiale samholdet, men også aktiviteter for enkel personer.


Vi kan blant annet tilby Curling serie, Padel tennis, Lerdueskyting, Bowling, Golf, Løpskaruseller, sykkelløp og andre arrangementer. 

 Bli med å konkurrere mot hverandre innad i bedriften eller mot andre bedrifter. Vil dere ha en prøve dag eller en sosial kveld/ dag med noen av våre aktiviteter så ta kontakt med oss!! 

Vi arrangerer også sykle til jobben aksjonen, hvor man kan lage lag innad i bedriften og konkurrere mot hverandre om man vil. All aktivitet teller, så man må ikke sykle.

 Ti på topp er et lavterskel turtilbud hvor vi oppfordrer til å bruke naturer i området der man bor. Det er lagt opp til turer i Lillehammer, Hamar, Elverum og Gausdal området. Her samler man turpoeng og kan konkurrer mot hverandre innad i bedriften eller mot andre bedrifter. Lag en fellestur 2 dager i måneden for eksempel.

Vi oppfordrer bedrifter til å ha en motivasjon for de ansatte til å bli med, dette kan være premieringer, diplomer eller lignende!

 

Vi håper dere ønsker være med å gjøre den norske befolkingen friskere og sprekere og ikke minst få et enda bedre arbeidsmiljø i din bedrift!!

 

Ta kontakt med Innlandet Bedriftsidrettskrets om dere er interessert i å bli med gjøre Norge sprekere og få en økt sosialt fellesskap på jobb!!


Oppdatert informasjon 4.janar

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 20. Jan 2021

Regjeringen kom søndag 3.januar med nye smitteverntiltak. Dette innebærer full stans i all organisert innendørsaktivitet de neste to ukene. Dette gjelder for hele landet, og har en foreløpig varighet i 2 uker fra 4. januar.  Dette gjelder for hele norsk idrett, uavhengig av nivå og alder. Unntaket er for utøver som omfattes av toppidrettsdefinisjonen.

Utendørsaktivitet hvor det kan overholdes minimum én meters avstand kan opprettholdes.                                                                                                                                                                                                    

Oppdaterte nasjonale retningslinjer sendes til medlemmer per e-post

Norges Bedriftsidrettsforbund ber våre bedriftsidrettslag om å holde seg kontinuerlig oppdatert på hvilke retningslinjer som gjelder for kommunen en befinner seg i. Bedriftsidrettens aktivitetstilbud i regi av krets og forbund vil følge de vedtak som er fattet av nasjonale helsemyndigheter og av smittevernsmyndigheter i det aktuelle området. Dette innebærer fare for midlertid nedstenging av aktiviteter, på kort varsel. 

I tråd med Idrettsforbundets oppfordring vil Bedriftsidretten søke å opprettholde aktivitet i de områder hvor det er tilrådelig.

Koronatiltakene som nasjonale helsemyndigheter anbefaler innført i områder med mye smitte finner du her. Følgende forslag til vedtak vil kunne ha direkte innflytelse på idrettens aktiviteter:

 • Stans i breddeidrett for voksne
 • Vurdere stans i breddeidrett for barn og unge under 20 år
 • Ytterligere begrensninger i størrelsen på ulike arrangementer
 • To meters avstand ved fysisk aktivitet innendørs
 • Obligatorisk hjemmekontor
 • Stenge eller begrense virksomheter og aktiviteter som har stort potensial for smittespredning, som for eksempel svømmehaller, treningssentre, idrettshaller, bingohaller, museer, biblioteker, arrangementssteder uten fastmonterte seter og andre offentlige steder der mange møtes innendørs